Servicii

Indiferent de dificultatea serviciului, venim in ajutorul tau!

Toaletari copaci

Defrisari vegetatie

Taiat iarba

Serviciile noastre

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu si cu ustensile si aparatura profesionala, echipa noastra vine in ajutorul tau!

Daca ai nevoie de unul sau mai multe dintre serviciile noastre, suna imediat si venim in cel mai scurt timp.

 Toaletarea copacilor are ca scop principal controlarea cresterii excesive a copacilor in conditii de maxima siguranta. 

Dupa desfasurarea serviciului de toaletare sau defrisare a pomilor, echipa noastra evacueaza crengile si restul materialului lemnos rezultat.

Serviciul de taiere al copacilor reprezinta lucrarea de indepartare a copacilor uscati si bolnavi, ce constituie un pericol pentru siguranta ta si a celor din jur.

Dupa desfasurarea serviciului de toaletare sau defrisare a pomilor, echipa noastra evacueaza crengile si restul materialului lemnos rezultat.

Defrisarea vegetatiei spontane se realizeaza cu ajutorul motocositoarelor performante, pe care echipa noastra le foloseste

Firma noastra ofera servicii profesionale de tuns si cosit iarba. 

Serviciul de toaletare al gardului viu este realizat de catre specialisti cu experienta in domeniu, ce folosesc utilaje si ustensile profesionale.

Arborii si arbustii ornamentali joaca un rol important in amenajarea spatiilor verzi. Un pas necesar in mentinerea unui aspect placut este reprezentat de lucrarea de taiere si tundere a acestora.

Contacteaza-ne acum!

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu toate informatiile de care ai nevoie.