Ingrijirea copacilor primavara

Ingrijirea copacilor primavara

În lunile mai reci ale anului, copacii netoaletati pot da un aspect nedisciplinat gradinii. Astfel, pe măsură ce primăvara se instaleaza, este o idee grozavă să planificați un spațiu frumos amenajat în gradina dumneavoastra.

Poate te-ai mutat de curand într-o proprietate nouă și ai dobandit o grădină plină de vegetație. Sau poate doriți o amenajare completa a gradinii tale, așa că aveți nevoie de ajutor profesionist pentru a curata spațiul.

Evaluează-ți copacii din grădină

Lucrările de curățare a grădinii includ tăierea excesului de vegetație, îndepărtarea ciotului de copac, reciclarea unor cantități mari de deșeuri și tăierea copacilor crescuti excesivi sau bolnavi. Dacă aveți nevoie ca un copac sa fie indepărtat din grădina, apelati întotdeauna la o firma profesionista de curățare a gradinilor. În acest caz, ei pot evalua arborele, concluzionand când este necesară sau nu tăierea copacilor.

Un spațiu liber pentru grădină inseamna mai mult spațiu util pentru a-l folosi în grădina dvs.! Aceasta ar putea include o zonă cu iarbă in care copiii tăi să se joace, spațiu pentru locuri de relaxare sau zone pentru plantarea de flori și arbuști. Dacă există caracteristici pe care doriți să le păstrați în grădina, puteți solicita și echipa de întreținere a grădinii să vă ajute la îmbunătățirea acestor zone. Aceasta include tăierea expertă a gardului viu sau reducerea coroanei unui copac, astfel încât să fie bine întreținut.


Sunati la profesionisti!

Cu o experienta de mai mult de 25 de ani, Echipa Toaletari Pomi va vine in ajutor! Apelati: 0765 381 327

Citeste mai multe articole aici!