Drujba-Husqvarna

Cele mai bune drujbe Husqvarna

Acestea sunt cele mai bune drujbe Husqvarna de vânzare chiar acum, inclusiv modele cu gaz și electrice de top.

Dacă aveți nevoie de instrumente de calitate, cele mai bune drujbe Husqvarna sunt pentru dvs.

In acest ghid, avem opțiuni de top de la marcă în spatele unora dintre cele mai bune drujbe.

Fie că sunteți în căutarea unui drujbe Husqvarna pe gaz care să ofere multă putere, fie că aveți nevoie de un model electric, avem ambele și câteva sfaturi despre cum să alegeți modelul potrivit pentru dvs.

Fondată în Suedia, Husqvarna este un brand bine-cunoscut.

Adesea alese de profesioniști, modelele de drujbe Husqvarna sunt potrivite și pentru începători, dar luarea măsurilor de siguranță este întotdeauna primordială.

Drujbe Husqvarna cu gaz vs electric

Cea mai bună drujba Husqvarna pentru dvs. va depinde de tipul de job pe care îl veți aborda. Drujbele cu gaz Husqvarna împachetează cu adevărat putere, iar aceste modele pot fi folosite pentru a face proiecte mai mari și a tăia copaci sau bucăți mari de lemn.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că drujbele cu gaz vor avea nevoie de realimentare, iar acest tip de drujba este de obicei mai greu de manevrat.

Drujbele Husqvarna electrice, cu baterii, sunt mai ușoare și nu vor trebui să se completeze cu gaz. Acest tip de unealtă este ideal pentru tăierea mai mică a lemnului, dar se poate confrunta cu lucrări serioase. De asemenea, va trebui să țineți cont de faptul că aceste mașini vor avea o durată de viață limitată a baterie. Astfel, acestea nu se pot folosi ore în șir.

Drujbele Husqvarna cu fir sunt o opțiune excelentă dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la utilizarea benzinei sau încărcarea bateriilor. Cu toate acestea, veți avea restricții asupra locului în care puteți lucra dacă nu există o priză de curent.

Indiferent de ceea ce căutați, găsiți mai jos cea mai buna drujba Husqvarna pentru dvs.

1. Husqvarna 455 Rancher Drujba cu Gaz. Cea Mai Buna Drujba cu Gaz

Husqvarna-455-Rancher
  • Cilindree: 55.5 cm³
  • Putere: 2.6 kW
  • Lungime şină de ghidaj: 45 cm
  • Greutate (fără echipament de tăiere): 6 kg

Drujba cu gaz Husqvarna 455 Rancher este o centrală ideală pentru lucrări grele, cum ar fi tăierea copacilor și curățarea după o furtună. Această motoferastrau este disponibil fie cu o lamă de 45 cm, fie de 50cm, făcându-l potrivit pentru sarcini mai mari.

Motoferastraul 455 Rancher are un lubrifiant automat pentru lanț, astfel încât nu va trebui să vă amintiți să lubrifiați lanțul. Motorul de 3,49 cai putere este completat de un sistem LowVib al Husqvarna pentru a reduce cantitatea de vibrații pe măsură ce utilizați acest model.

Totuși, ca model pe benzină, Husqvarna 455 Rancher este destul de greu și zgomotos. In plus, va trebui să cumpărați niște ulei de bare și lanț pentru a menține motoferastraul. În timp ce aceste modele cu gaz necesită să cumpărați combustibil în mod continuu, alte aspecte extraordinare, inclusiv sistemul de tensionare montat lateral, vă permit să modificați cu ușurință lanțul.

Husqvarna 455 Rancher a obținut o medie de 4,75 din 5 în recenziile utilizatorilor de pe eMag. Majoritatea recenziilor utilizatorilor menționează cât de bine funcționează această ferăstrău cu lanț, un utilizator afirmând că „taie ca un cuțit cald prin unt”. Recenziile mai negative afirmă că 455 Rancher provoacă „prea multă căldură și frecare”.

2. Motoferăstrău fără fir Husqvarna 120i: Cel mai bun Motoferăstrău alimentat cu baterii

Husqvarna-120i
  • Lungimea şinei de ghidaj: 30 cm
  • Greutate (fără acumulator și echipament de tăiere): 2.95 kg
  • Emisii de zgomot la urechea operatorului: 88 dB(A)

Motoerăstrăul fără fir Husqvarna 120i are o lamă de 14 inci, ceea ce îl face mai potrivit pentru tăierea ramurilor, lemnului de foc sau sarcini mai mici. Deși cu siguranță nu va fi potrivit pentru profesioniști sau pentru cei care caută ceva care să poată tăia orice, ferăstrăul cu lanț fără fir 120i este mult mai ușor decât modelele pe gaz.

Va trebui să încărcați motoferăstrăul fără fir Husqvarna 120i, dar, deoarece acest model este alimentat cu baterie, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lungimile cablurilor și la sursele de alimentare dacă lucrați departe de casă. Un afișaj LED vă arată, de asemenea, câtă baterie a rămas înainte de a fi timpul să o încărcați. Deoarece aceasta este electrică, nu este nevoie să o completați cu gaz și petrol.

Acest model este completat cu un lubrifiant automat pentru lanț și puteți comuta între modurile de funcționare maximă și cele de putere maximă pentru a se potrivi lucrării la care lucrați. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit că bateria nu a durat suficient pentru ca aceștia să poată finaliza lucrările la care lucrau. Dacă aveți de gând să vă ocupați de ore de lucru, veți fi mai potrivit cu o motoferăstrău cu lanț sau cu fir.

Motoferastraul fără fir Husqvarna 120i a obținut o medie de 4,1 din 5 pe Amazon. Recenziile strălucitoare ale utilizatorilor pentru acest model afirmă că este ideal pentru tăierea copacilor și că bateria durează doar până la trei ore, dar asta nu este o problemă. Deoarece acesta este un model de baterie, unii utilizatori comentează bateria sugerând că este „slabă și nu durează”.

3. Motoferăstrău cu lanț Husqvarna 435e II: ferăstrău cu lanț Husqvarna la cea mai bună valoare

Husqvarna 435e II
  • Lungimea şinei de ghidaj: 40 cm
  • Greutate (fără acumulator și echipament de tăiere): 4.4 kg

Drujba cu gaz Husqvarna 435e II are o lamă de 40 cm și este unul dintre modelele mai ieftine ale Husqvarna, făcându-l mai accesibil. Oferind 2,2 cai putere, acesta nu este cel mai puternic ferăstrău cu lanț pe gaz Husqvarna, dar este ideal pentru tăierea lemnului sau a locurilor de muncă de dimensiuni medii pe o fermă sau fermă.

435e este puțin mai ușor decât alte modele cu gaz și este echipat cu tehnologie anti-vibrații. La fel ca și celelalte modele ale lui Husqvarna, modelul 435e are, de asemenea, un lubrifiant cu lanț automat și tensionarea lanțului pentru reglări ușoare în timp ce lucrați.

Ceea ce este minunat la acest model este că are și un sistem de injecție a aerului care ajută la prevenirea prafului de fierăstrău, a murdăriei și a resturilor din colmatarea filtrelor de aer, astfel încât drujba să funcționeze mai bine și să fie ușor de întreținut.

Husqvarna 435e a obținut o medie de 4,6 pe eMag. Unii utilizatori susțin ca drujba a eșuat după ce au folosit-o de câteva ori, dintre care câțiva menționează că motorul părea întotdeauna că „înfometează de combustibil”. Alți utilizatori au spus că aceasta este o motofierăstrău excelent pentru sarcini ușoare.

4. Husqvarna 460 Rancher: Cea mai buna drujba pentru profesionisti

Husqvarna-460-Rancher

Motoferăstrăul Husqvarna 460 Rancher este cel mai puternic din runda noastră. Dispunând de un motor de 3,62 cai putere, această drujbaeste excelentă pentru sarcini dificile sau pentru utilizare profesională. Această drujba grea este alimentată cu gaz, deci va trebui să cumpărați combustibil pentru a o menține în funcțiune. De asemenea, are o coardă de tragere, dar are avantajul suplimentar al Smart Start pentru a vă scuti de nevoia de a folosi coarda de tragere de mai multe ori înainte de a pune motorul în funcțiune.

Va trebui să plătiți mai mult pentru Husqvarna 460 Rancher decât celelalte modele din ghidul nostru, dar în schimb veți obține o lamă de 61 cm și mai multă putere decât oricare dintre celelalte opțiuni. Această drujba este prevăzută cu o pauză de lanț pentru a îmbunătăți siguranța și a preveni retragerea. De asemenea, are anti-vibrații, pe care oricum ar trebui să le așteptați de la majoritatea modelelor, iar mânerul său din spate este conceput pentru a face confortabil de utilizat.

Husqvarna 460 Rancher a obținut o medie de 4 din cinci în recenziile sale Amazon. Multe recenzii ale utilizatorilor pentru Husqvarna 460 provin de la profesioniști și mulți comentează despre modul în care acest ferăstrău cu lanț poate funcționa ore în șir fără a se încălzi prea mult sau a se întrerupe. Analizele negative s-au referit la scurgerea pieselor defecte și a cazurilor de ulei de lanț.

5. Husqvarna 120 Mark II: Cea mai buna pentru lucrari mici

Husqvarna 120 Mark II

Complet cu o lamă de 35 cm, Husqvarna 120 este conceput pentru lucrări casnice, cum ar fi tăierea copacilor sau tăierea ramurilor.

Deși nu este cel mai mare sau mai puternic motoferăstrău cu lanț pe care îl puteți cumpăra, este alimentat cu gaz. Asta înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la cabluri și surse de alimentare.

Va trebui să amestecați combustibil pentru a alimenta această drujba. Oricum, motorul său X-Torque a fost conceput pentru a-l utiliza cât mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Motorul de 2 cai putere este ideal pentru a vă curăța curtea sau pentru a vă ocupa de locuri de muncă mai mici. De asemenea, este o drujba buna pentru a începe, dacă nu aveți experiență în utilizarea uneia.

Husqvarna 120 a obținut în medie 4,3 din cinci pe eMag. Recenzii pozitive afirmă că această drujba este excelentă pentru sarcini mai mici. Un minus este ca necesită o întreținere adecvată pentru a o menține funcțională. Cu toate acestea, unii utilizatori au raportat îngrijorări legate de faptul că motoferăstrăul cu lanț nu a mers în gol, afirmand că este „extrem de dificil să pornești”.

Ce trebuie să căutați într-o nouă drujba Husqvarna

Înainte de a cumpăra un motoferăstrău cu lanț nou, căutați modele care au tehnologie anti-vibrații și ulei automat pentru lanț. De exemplu ar fi motoferăstrăul cu gaz Husqvarna 435e II și Husqvarna 120. Veți dori un ferăstrău cu lanț Husqvarna, cu lanț ușor de utilizat caracteristici de tensionare, astfel încât să nu pierdeți timp prețios.

Asigurați-vă întotdeauna că ați cumpărat o drujba care are lungimea lamei potrivită pentru ceea ce aveți nevoie. Ca regulă generală, cu cât lucrarea pe care o veți ocupa este mai mare, cu atât lungimea lamei va fi mai mare. Alegerea drujbei cu o lamă mică atunci când abordați un copac mare va duce doar la frustrare.

Sunați la profesioniști

Cu o experienta de mai mult de 25 de ani, Echipa Taieri Copaci va vine in ajutor! Apelati: 0784 963 735